top of page

STRAVOVÁNÍ

 

OBČERSTVENÍ O PŘESTÁVKÁCH

O přestávkách odborného programu bude podáváno občerstvení.

Nealkoholické nápoje budou k dispozici během celého dne.

 

OBĚDY

Obědy budou podávány formou bufetu v restauraci hotelu Grandior Hotel Prague.

19.09.2022    Bufet      490 Kč          

20.09.2022    Bufet      490 Kč   

 

Obědy si prosím objednejte při Vaší registraci. 

 

Žádáme účastníky, kteří požadují bezlepkové nebo vegetariánské občerstvení, aby tuto skutečnost vyznačili při registraci u stravování. Při registraci v kongresovém centru se prosím informujte, kde bude pro Vás Vaše občerstvení k dispozici.

Ceny obědů jsou včetně 10 % DPH.

Storno stravování

• do  31. 8. 2022 bez storno poplatků
• od    1. 9. 2022 do 11. 09. 2022 storno poplatek 50 % ze stornované objednávky
• od  12. 9. 2022 storno poplatek 100 % ze stornované objednávky

Grandior - Main restaurant (3)

Grandior - Main restaurant (3)

káva a čaj

káva a čaj

catering

catering

catering

catering

catering

catering

catering

catering

Sendviče

Sendviče

catering

catering

catering

catering

catering

catering

Grandior - Main restaurant (2)

Grandior - Main restaurant (2)

catering

catering

catering

catering

oběd

oběd

catering

catering

catering

catering

zelenina

zelenina

XX. KONGRES ČESKÉ SPONDYLOCHIRURGICKÉ SPOLEČNOSTI

18.–20. 9. 2022

Praha

SEKRETARIÁT KONGRESU

BOS. org s. r. o.

Kekulova 38

400 01 Ústí nad Labem

Mgr. Denisa Sasková

Tel.:  +420 475 534 332

E-mail: saskova@bos-congress.cz

Jeanette Lacinová

Tel.:  +420 475 214 226

E-mail: lacinova@bos-congress.cz

 

www.bos-congress.cz

  • Facebook

Kontaktujte nás

Děkujeme za odeslání Vašeho dotazu.

© 2022 BOS. org s. r. o.                                                                    www.spondylo-kongres.cz

bottom of page