STRAVOVÁNÍ
OBČERSTVENÍ O PŘESTÁVKÁCH
O přestávkách odborného programu bude podáváno malé občerstvení. Pro případné další stravovací požadavky kontaktujte sekretariát kongresu.
OBĚDY
Obědy budou podávány formou menu (polévka, hlavní chod, salátový bar a nápoj), s možností objednání vegetariánského či bezlepkového menu (polévka, hlavní chod a nápoj)
21. 9. 2020 Bufet 220 Kč Vegetariánské menu 170 Kč Bezlepkové menu 170 Kč
22. 9. 2020 Bufet 220 Kč Vegetariánské menu 170 Kč Bezlepkové menu 170 Kč
Obědy si prosím objednejte při Vaší registraci
Žádáme účastníky, kteří požadují bezlepkové občerstvení o přestávkách a neobjednávají si oběd, aby tuto skutečnost uvedli do poznámky v registračním formuláři. Při registraci v kongresovém centru se prosím informujte, kde bude pro Vás Vaše občerstvení k dispozici.
Nebude-li oběd objednán, účastníkům nevzniká nárok na oběd.
(Ceny obědů jsou včetně 10 % DPH.)
![]() Clarion Congress Hotel Olomouc_Foyer |
---|
![]() Clarion Congress Hotel Olomouc_Restaurac |
![]() káva a čaj |
catering |
catering |
![]() catering |
![]() catering |
![]() Sendviče |
![]() catering |
![]() catering |
![]() catering |
![]() catering |
![]() catering |
![]() oběd |
![]() catering |
![]() catering |
![]() zelenina |