STRAVOVÁNÍ

OBČERSTVENÍ O PŘESTÁVKÁCH

O přestávkách odborného programu bude podáváno malé občerstvení. Pro případné další stravovací požadavky kontaktujte sekretariát kongresu.

 

OBĚDY

Obědy budou podávány formou menu (polévka, hlavní chod, salátový bar a nápoj), s možností objednání vegetariánského či bezlepkového menu (polévka, hlavní chod a nápoj)

 

21. 9. 2020 Bufet   220 Kč       Vegetariánské menu   170 Kč           Bezlepkové menu   170 Kč

22. 9. 2020 Bufet   220 Kč       Vegetariánské menu   170 Kč           Bezlepkové menu   170 Kč

 

Obědy si prosím objednejte při Vaší registraci 

 

Žádáme účastníky, kteří požadují bezlepkové občerstvení o přestávkách a neobjednávají si oběd, aby tuto skutečnost uvedli do poznámky v registračním formuláři. Při registraci v kongresovém centru se prosím informujte, kde bude pro Vás Vaše občerstvení k dispozici.

Nebude-li oběd objednán, účastníkům nevzniká nárok na oběd.

(Ceny obědů jsou včetně 10 % DPH.)  

XVIII. KONGRES ČESKÉ SPONDYLOCHIRURGICKÉ SPOLEČNOSTI

20.–22. 9. 2020

Olomouc

SEKRETARIÁT KONGRESU

BOS. org s. r. o.

Kekulova 38

400 01 Ústí nad Labem

Bc. Tereza Tkáčová

Tel.:  +420 475 534 332

Email: tkacova@bos-congress.cz

Ing. Šárka Martiníková

Tel.:  +420 595 136 808

Email: martinikova@bos-congress.cz

www.bos-congress.cz

Kontaktujte nás

  • Facebook

© 2020 BOS. org s. r. o.                                                                           www.spondylo-kongres.cz