STRAVOVÁNÍ

OBČERSTVENÍ O PŘESTÁVKÁCH

O přestávkách odborného programu bude podáváno malé občerstvení.

 

OBĚDY

Obědy budou podávány formou menu (polévka, hlavní chod, salátový bar a voda).

16. 9. 2021 Bufet   350 Kč     

17. 9. 2021 Bufet   350 Kč                  

 

Obědy si prosím objednejte při Vaší registraci. 

 

Žádáme účastníky, kteří požadují bezlepkové nebo vegetariánské občerstvení, aby tuto skutečnost vyznačili při registraci u stravování. Ceny obědů jsou včetně 10 % DPH.

storno poplatky

• do   5. 9. 2021 bez storno poplatků
• od   6. 9. 2021 do 10. 9. 2021 storno poplatek 50 % ze stornované objednávky

• od 11. 9. 2021 storno poplatek 100 % ze stornované objednávky

Clarion Congress Hotel Olomouc_Foyer

Clarion Congress Hotel Olomouc_Foyer

Clarion Congress Hotel Olomouc_Restaurac

Clarion Congress Hotel Olomouc_Restaurac

káva a čaj

káva a čaj

catering

catering

catering

catering

catering

catering

catering

catering

Sendviče

Sendviče

catering

catering

catering

catering

catering

catering

catering

catering

catering

catering

oběd

oběd

catering

catering

catering

catering

zelenina

zelenina

XIX. KONGRES ČESKÉ SPONDYLOCHIRURGICKÉ SPOLEČNOSTI

15.–17. 9. 2021

Špindlerův Mlýn

SEKRETARIÁT KONGRESU

BOS. org s. r. o.

Kekulova 38

400 01 Ústí nad Labem

Alena Fraňková

Tel.:  +420 475 207 082

E-mail: info@bos-congress.cz

Mgr. Eva Černá

Tel.:  +420 475 214 224

Mobil.: +420 702 055 495

E-mail: cerna@bos-congress.cz

 

www.bos-congress.cz

Kontaktujte nás

  • Facebook

© 2021 BOS. org s. r. o.                                                                           www.spondylo-kongres.cz